Posted by: guldanden | marts 23, 2007

Branche-event….Før festen: TV2 pipeline 24-timer (http://blog.tv2.dk/guldbjarke/ )

http://blog.tv2.dk/guldbjarke/ 

Så er det i morgen at det går løs! De fleste holder vejret i spænding og det kan jeg godt forstå. I morges var my man Arne Nielsson på Morgen TV for at fortælle lidt om lidt funk med det danske landshold, FULDSTÆNDIG SÅDAN!.

Når jeg i de seneste dage har været lidt hemmelighedsfuld skyldes det naturligvis at det, der kommer til at ske i morgen, er så funky og så nyt, at man ikke bare kan fortælle alle og enhver om det – man skal opleve det selv. Desuden har der været en del tekniske udfordringer for at kunne få ESTDOE‘en over ESTDOE‘s til at trænge frem til målgruppen : DIG!

Fra i morgen formiddag går det altså looooose på Nørrebro og omegn og for at DU kan være med helt fremme ved fronten af dansk kommunikation/Ledelse/branding/coaching blogger jeg hele dagen ved hjælp at min top jaZZ mobiltelefon. Så dækningen vil være tættere end ved et gennemsnitligt royalt bryllup. Du kan altså sidde hele dagen kommentere og kigge med fra din computer! Hiv stikket ud til venderne og følg med LIVE. Eller tag spendérbukserne på og Join the crowd. Men en totalt upfront formidling af ESTDOEen kunne altså ikke helt lade sig gøre i WordPress uden at Bjarke skulle læse en manual – så nu kommer det altså til at foregå i samarbejde med TV2.

Bjarke har nemlig indlagt en 24-timers direct pipeline til TV2’s blog community. Derfor vil man fra kl 10.00 og frem kunne gå ind på: http://blog.tv2.dk/guldbjarke/ for at følge med i dagens begivenheder, der vil blive blogget i et vanvittigt omfang således at du hele tiden kan følge med i hvad der sker og hvor ESTDOEen befinder sig!

Husk at spred THE WORD to the rest of CPH and the world!

kig ind (fra i morgen lørdag): http://blog.tv2.dk/guldbjarke/ 

Later GUYS!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: