Posted by: guldanden | marts 30, 2007

Urban lingo….to the MAX!

Bjarke har endnu en gang sat fingeren på pulsen! Slang, street-slang, street-wise, og hip-hop har været dominerende inden for almindelig hverdags lingo. Men ligesom at web’et har udviklet sig fra et begynder stadie til 1.0 og længere endnu – det samme har sproget! Jeg har faktisk brugt noget tid på at efterforske, hvad der er hot HOT inden for lingo lige før øjeblikket – men før vi kommer så langt, må vi konstaterer de stadier, vi, i lingoen, har bevæget os henover.

Old-school lingo, udtryk som:
Old-school, hey man, Fuck dig, SLAP af, kælling, bitch, so, Brøndby ;o), skuffedyr, skaffedyr, sortskimmel, bluejeans, Amagerkiks, Djarnis, på bistand, Svenning osv. osv.

I første omgang har jeg konstateret, at det altid virker utrolig stærkt at bruge engelsk lingo indover dansk lingo, hvis ikke man ligefrem bare taler engelsk i stedet for dansk! Derudover har jeg fundet ud af, hvad for nogle ord der er helt super fine at bruge lige PT.

Lingo 1.1
Top Nice (og i varianter: super nice, mega nice, for Johnson D Nice – desuden er det utrolig vigtigt med udtalen – glem alt hvad du har lært i skolen, der er et langt AAA og kort S altså NAAAAAJs),
Douchebag, Fucktard, retard, fruit, fruity, fruitcake, Moron, Fuckass, assfucker, beyotch. Take it to the MAX. Innovation in danish – YEÆH!

Bjarke siger: det er faktisk fint nok med lingo 1.5 – men Bjarke taker it to the MAX! og siger den nye trend inden for urban lingo i dansk regi: Omvendt ordstilling!!!!! Alt bliver bare federe og sjovere med omvendt ordstilling – det er det helt hippe: Bare gå i gang:

Bag of Douche, Tard of fuck, Cake of Fruit, Ron of Mo, Ass of Fuck, a Fucker of ass, BJARKE GULDAND ANDERSEN.

Ses tabere. Bjarke er på bistand.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: