Posted by: guldanden | april 12, 2007

Skulderklap til DK’s kom.branche!

Fra branchemand til branchemand – Guldanden kommenterer på kom.branchen PT (et presse statement)

Vedr. Brancheprofilerne: Lotte Hansen, Henrik Qvortrup og Torsten Jansen.

Der er sket mange forskydninger i kom.branchen – folk der rykker! Det kommenterer Guldanden nu på! Der har i lang tid været fokus på spin – nu tager Bjarke det første spadestik til at kigge på spinnets spin om spin (mere følger senere).

Bjarke Guldand Andersen udtaler om branchefolkene:

“Jeg ønsker Lotte Hansen held og lykke fremover, hun har jo haft en klar interesse i at italesætte at politikerne kun agerer i form og spin snarere end i substans og indhold! Det har hun gjort godt og nu har hun fået sig et nyt arbejde – det er flot og det er et super profesionelt stykke arbejde”

“Nu hvor Lotte hansen er kommet til en ny medieplatform bliver hendes ytringer endnu mere vægtige! Det gør naturligvis også at politikerne skal passe på med at sige, hvad de mener – for Lotte er over det hele og der er naturligvis tale om spin!”

“Jeg har fulgt Lotte Hansen igennem mange år, det har været en rollarcoastartur af de helt store – det har kun gået en vej! op op og op.”

“Jeg har naturligvis den dybeste respekt for David Trads, men der er nu kommet en ny ulveunge i flokken: Lotte! Din glade gris! Tilykke med det! Fra branchemand til branchemand”

“Henrik Qvortrup er en fantastisk bladmand, Jersild er en fantastisk journalist. Hvis vi lever i en verden, hvor journalister ikke skulle have lov til at høre dem selv tale! Så har jeg slet ikke lyst til at være i den”

“Når Henrik Qvortrup taler om spin og Anders Fogh Rasmussen i Jersild og Spin – så er det selvfølgelig for, rent kommunikationsmæssigt, at fjerne fokus fra det faktum at han er en bladsmører og i stedet gi den som højreorienteret intelektuel – på den måde får han opfyldt to behov: 1. Tjener penge 2. for lov til at kigge på, når de store spiser dinér.”

“Torsten Jansen er for dansk journalistik hvad Mao var for Ludo-spillet! Og nu har han fået et job i det store udland – Ked af det Jansen! Washington er ikke SOHO eller Kbh ;o) – Thats life! Alligevel ønsker jeg også dig tillykke og held og lykke på vejen! Må det ikke gå dig som Morten Løkkegaard!”


Fakta om Bjarke Guldand Andersen – fact sheet:
Kendt viksomhedscoach, kommunikatør/branchemand og politisk- skråstreg brandingkonsulent.
Har i mange år arbejdet i Coop Danmark. Har de seneste år haft eget selvstændigt PR og coachingbureau i København, BGA Consult.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: