Posted by: guldanden | april 20, 2007

Familiefoto….. ingen over og to ved siden af!

Et længselsfuldt blik ud over lille Danmarks horisont afslører en stor Verden – med rumsterstang. Som rumsterer, brander, nyskaber og kører den to the f…… MAX Morten Albæk Style.

Jeg har gennem mit årelange virke i den danske skråstreg internationale brandingverden fastslået, at når det handler om medier og politikere og innovative tv-programmer som Aftenshowet og at være upfront og holde sig i ilden, så handler det om COPY COOL. I politikerforstand: Prøv lige at tjekke ud, hvad der sker ude i den store spinverden (billedet blev bragt i El Pais – ROCK ON den fedeste international newspaper you can get: tjek it OUT på El Pais hjemmeside: www.elpais.com):

20070417elpepunac_2.jpg

Silvio Berlusconi, Jean-Claude Van Damme og Vladimir Putin

Reception i Sankt Petersborg. Det viser sig, at Italiens tidligere statsminister og Ruslands præsi har samme yndlingsskuespiller! – the Muscles from Brussels. Hvad er mere naturligt end at fejre det ved en reception med familiefoto. Billedet ovenover går verden rundt, fra Brasilien til Vietnam. Det minder mig om dengang Dalai Lama fortalte om sin beundring for Brad Pitt! SÅDAN.

Tendensspotting:

Generelt er det en tendens, vi vil se meget mere til herhjemme: I fremtiden vil politikere ikke længere forlade deres boliger uden at blive set i selskab med prominente skuespillere for at skabe den dér stensikre WoW-effekt. Faktisk vil vi også komme til at se, at mange politikere går fra Christiansborg til Zentropa. For nyligt så vi dette ske med AFR filmen, og selvom det er en pladderromantisk feel-good-komedie, vil genrer som eksempelvis det politiske drama være helt oplagt for politikerdeltagelse. Pornofilm er også et godt bud og den ultimative konsekvens af udviklingen, da der jo her er tale om to væsentlige aspekter ved netop politik: Eksponering TO THE MAX og prostitution!

Og så lige en personal comment on Van D: Den mand forstår i den grad at party’e hard UDEN at miste blikket for fordybelsen! Van D er Hollywoods svar på Lotte Hansen, og Bjarke elsker jer begge!

Eftertænksom JaZZ!!!! YEÆH!

Bjarke Guldanden

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: