Posted by: guldanden | maj 10, 2007

Joachim Boldsen ROCKER kommunikationsbranchen

Sådan! My man Joachim Boldsen lancerer sig selv som politisk kommentator og hvilken debut! Der har længe været et kæmpe tomrum, efter Morten Løkkegaard forlod klummetjansen på Metroxpress. Metroxpress har kun været en skygge af sit fordums jeg – men NU! NU tager MXP revanche. Joachim Boldsen bidder skeer med de store og går lige på og hårdt! YEAH. Er der nogle der forstår politikkens inderste væsen – så er det sportsfolk. Det leder naturligvis så til det parakdoksale i, at DR sælger sporten fra – spørg ikke hvad der skal ske med landsholdsdækningen – spørg i stedet, hvad skal der blive af den substantielle politiske reportage og nyhed! Men det er naturligvis en helt anden historie – den skal vi nok tage på et senere tidspunkt, når Bjarke hudfletter den allernyeste medievirkelighed.

JB starter og går krumrygget og beskedent til opgaven – men han rejser sig som en majestæt – VÆRSGO mine damer og herrer:

“Nu er vi sportsfolk jo ikke ekspert på netop det område (politik). Med derfor kan jeg jo godt have en mening”

JA du kan JB! KOM MED DEN:

” At Naser Khader så har fået tilknyttet andre mere eller mindre slagkraftige politikere som Gitte Seeberg og Anders Samuelsen, gør jo kun det nye parti endnu mere spændende”

You said it! JB – Du får ikke meget mere Sex, street wise og top nudge political JaZZ end MY MAN Anders Samuelsen og Gitte Seeberg! Det er godt set! De er dansk samt international politiks svar på Aerosmith! JB du er for FÜR REEL – det er nemlig Anders S og Gitte S der gør ALTING spændende YEAH!

“Khader har gennemslagskraft, fordi han tør sige tingene, som de er, og ikke er bange for at få en over snuden af og til. Et træk, som man desværre sjældent oplever hos andre danske politikere, der set fra mit synspunkt bare gemmer sig – eller stiller sig på tværs for ikke at være helt anonyme”

JB, JB, JB: YOU ROCK! Khader kan det hele, og han er ikke ked af at få nogle på sin næse – alle andre politikere siger kun ting for at være på tværs og for ikke at være helt anonyme.

Joachim Boldsen skal kun bruge få ord for at lave den bedste politiske analyse af en politisk situation i nyere tid. Han vælger sine ord med omhu – Bjarke lukker og slukker, der er ikke mere at sige – kun at tage ved lære. Nu får Bjarkes bloglæsere endelig JB i uredigeret udgave – MetroXpress af i dag: 10 Maj 2007! – Watch and learn SUCKERS! Her kommer den:

“For de Radikale er tabet af Khader vel både en fordel og en ulempe. Selvfølgelig vil partiet umiddelbart miste flere af sine vælgere, da en del nok vil følge med Khader til Ny Alliance, men samtidig vil det vel skabe en del ro internt i partiet, som de nok har higet efter i længere tid. Det er vel næppe sundt for noget parti, at man ikke kan blive enige internt, og gør det nok også en del sværere at stå sammen udadtil. Det lyder alt sammen godt for os potentielle vælgere, men er Ny Alliances politiske program holdbart i længden? En bred del af danskerne er tilhængere af skattestoppet – i hvert fald så længe det ikke går ud over vores enestående sociale sikkerhedsnet. Det er noget, som de kloge hoveder kan regne på indtil næste folketingsvalg. Noget, som de nok vil være fuldstændig uenige om, og som vi sikkert ikke fatter noget som helst af.”

PUNKTUM mine damer og herrer! Jeg håber/jeg ved at MXP betaler gulddukater for deres klummer – jeg har selv fået tilbuddet. Jeg ville bare lige være med på vognen til at skyde den næste store politiske kommunikationskomet afsted. Bjarke WAS HERE! Lotte Hansen Watch OUT!

Vi jaZZes

Guldbjarke

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: