Posted by: guldanden | juni 10, 2007

Klaus Bondam og JanteDanmark af værste skuffe!

HVAD ER DER SKET MED OS DANSKERE/MÆND?

Så slog jante.dk til igen!

Vi kan ikke acceptere, at Borgmesterhomo Nr. 1 – Klaus Bondam – brugte 1,3 mio. til repræsentation. Jesas Qrist – det er typisk dansk, vi kan ikke tåle det, der er anderledes, det flamboyante, det farverige – nej, vi skal slå det ihjel med middelmådighed og Antonio Salieri-mentalitet – føj føj FØJ.

Tag et kig på bondams budget! Seriously KIG! Hvad er det, I råber op om, KBH? Kalder I det en repræsentationskonto? – Så kan jeg kun sige: Wake up og smag på det nye årtusinde!

15.000 til frugt: Du kan sguda ikke få frugt for mindre i vore dage.

35.000 til diverse: I ethvert realistisk regnskab er diverseposten den største. Den er faktisk uansvarlig lille.

43.000 til takkekort: Det manglede da bare. Skal Bondam undlade at takke?

Hippierne fik straffet Brixtofte for at gøre det. De fik jordet Brix – men de skal ikke have lov til at sætte Bondam og byens Favorithomo Nr. 1 bag tremmer!

Ærligt talt: I det politiske establishment er Bondams receptioner kendt for at være tørre og spareagtige, og Bondam er jo iøvrigt en ganske elendig taler skråstreg politisk kommunikatør face2face. Se f.eks.: 22.000 småknaster blev brugt til reception for offentliggørelsen af Søren Pinds maleri på rådhuset. – 22.000 til en reception! Det får man ikke meget big band for! Jeg var iøvrigt selv til stede og kan bevidne, at det var et ganske ækelt og elendigt arrangement, som endte i skandale og sprut. Det var så synd for Søren.

Sig nu goddag til det nye millennium, København! Vi ER trådt ind i det.

Guldbjarke

Reklamer

Responses

  1. Skønt indlæg. Men jeg har længe tænkt, at du burde have Klaus Bondam som ‘Category’. Hvor er han blevet af? Druknede han i repræsentationskontoen?

  2. Just præcis.

    Guldbjarke

  3. ja jeg kan ikke forstå hvad der sker oppe i hovedt på denne arogante mand,tænkt at være så blind for den befolkning der betaler ens løn,i det område jeg bor i,har klaus bondam ødelagt blekingegade,skånegade,nordlandsgade med cykelstativer der ikke bliver brugt,han er total ligeglad med os der bor og lever i området,før høringen var afsluttet om ændringerne,ja der var der allerede bestilt matrialer til ændringerne,det er så langt ude,så demokratiet er sat ud af drift.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: