Posted by: guldanden | juli 3, 2007

Top Trend – Living The Dream Of Tomorrow! Bjarkes Guide Til En Bedre Medievirkelighed Ved Hjælp Af Numerologi

Efter et businesstrip til det tyske er det med posen fuld af idéer, jeg nu returnerer til det danske. På en og samme tid er KBH2.0 både velkendt, men også dugfrisk ny, på samme måde, som når en sommerfugl strejfer ens kind – da ser man oftest tingene i et helt nyt lys! YEAH.

Vi kommer ikke udenom det – de top nudgeste af danske branchefolk ved det naturligvis allerede, men de har været karry med at dele ud af den viden! Denne viden skal nu deles med mainstream/pøblen. Sharing er det nye involving i 2007.

Den største trend, der har din rod i Østtyskland, kommer meget snart til DK3.0 – den hedder numerologi! Meningen med galskaben var dengang i Østtysklands dage, på en naturlig måde, at få østtyske topatleter til at yde endnu bedre ved OL. Resultaterne var ikke mindre end enestående. Vesten og storkapitalen satte med godt spin/ondsindede rygter i gang en idé om, at østtyskerne havde dopet sig til de 384 medaljer, de vandt i perioden fra 72 til 88 – i virkeligheden havde de fleste østtyske idrætudøvere blot skiftet navn. Rygtet lever fortsat i bedste velgående på Danmarks radios hjemmeside. Mit spørgsmål er ”Hvor er Spiegelhauer, når man har brug for ham?”. Sandsynligvis på en rasteplads på Fyn, hvis jeg kender ham ret – og det gør jeg, øf øf!

Men nu skal vi have numerologi til folket – en nyfortolkning af den gamle viden fås på:

Numerologmaskinen

!!!

Her kan du helt gratis få konstrueret et nyt navn, som med sikkerhed vil give bedre velvære, nærvær og Top Jazz.

Jeg har altid sagt og siger det i øvrigt tit til foredrag, at et problem skal opdages i tide. Opdager man det for sent – så er det – ja, for sent! Morten Løkkegaard, Jørgen Kløcker, Vibeke Hartkorn, selv Klaus Bondam og sågar Danmarks Radio er strålende eksempler på, hvor galt det kan gå, når man ikke symptombehandler i tide! Hvor er de i dagens Danmark? – ja, netop! Sat ud på et af de sidespor, som DSB og Flemming H. ikke gider udsætte for en kontrolleret Operation Damage Control.

Vi lader Numerologmaskinen foretage sit sprænghamrende innovative stykke arbejde og lad os se, hvad der kommer ud af det, hvis vi tage nogle tidligere top dogs navne:

  • Morten Løkkegaard = Gøkhan Rulle
  • Jørgen Michael Kløckler = Vitter Rynkemås
  • Vibeke Hartkorn = Fiffer Doublet
  • Klaus bondam = Busse Klat
  • Danmarks Radio = Smokey Spartakus

Havde Morten Løkkegaard blot skiftet navn til Gøkhan Rulle, så havde vi ikke skulle se hans offentlige deroute fra top DOG-ankermand på DR over Skod reality TV til INGENTING. Løkkegaard slikker sårene – og det gør Jørgen Kløcker også! Kløcker (som er en af mine forhenværende venner) havde sgu det hele: Robinson-fame, star quality, hjemmeside i flash, vært på Dusino, lavede reklamer for smøreost og axe-deo. Det var sgu ikke så mærkeligt, at tøserne stod i kø for at pille ved ham – og det opdagede jeg tidligt. Men i dag, Kløcker!? Du har ligesåmange hits på sin hjemmeside som Pernilles Pokémon, Furby- Diddl- og Tamagotchiside.

Alt havde set anderledes ud som Vitter Rynkemås.

Jeg har tidligere prøvet at rådgive DR og Kenneth Plummer i forbindelse med Den nye Medievirkelighed (TM), som den tager sig ud i Ørestaden. Men det er som om, jeg taler for døve øren – topfolkene i DR vil ikke deres eget bedste. Danmarks Radio skulle måske også lige tage ved lære – de skulle vende skuden med numerologi! Det virker for østtyske topatleter, men også for medievirkeligheden i 3.0.

Hvem ville ikke gerne tune ind og med glæde betale medielicensen til SMOKEY SPARTACUS – ikke som de andre!?

Bjarke trendspotting 2.0 over and out of here!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: