Posted by: guldanden | juli 7, 2007

Ruth – Mere end et familiemenneske

PRESSEMEDDELELSE

Ruth Evensen – sammen med Københavns Politis Flemming Steen-Munch den mest lysende stjerne på den politiske kommunikations nordlige halvkugles danske sommerhimmel – stifter nyt parti.

I den anledning udtaler kommunikationsbranchekonsulent Bjarke Guldand Andersen:

“Ja…… det har jo været en hård fødsel men kun gået én vej, som man siger. Men da jeg mødte Ruth på Toga Vinstue i aftes, var hun sikker i sin sag – Vi kan byde et lille nyt parti velkommen til Verden!

Jeg må understrege, at det moderne Danmark skriger på et parti, der taler den herskende klasse imod. Alt for længe har det været op til dissidenter som Ole Hyltoft, Claus Hjort Frederiksen og ham dér fra Langt fra Las Vegas at tale de umælende massers sag – nu bliver der taget hånd om det fra en uventet kant. Abortpolitiken har sejlet i alt for mange år.

Ruth er upfront, ingen tvivl. Hun har mange hemmeligheder, det har de fleste tiltrækkende kvinder samt Klaus Pagh, og hun betror sig kun til få. Derfor er det mig en glæde at meddele, at Ruths nye parti får navnet Uteroisterne”, slutter Bjarke Guldand Andersen.

Partiet skal brandes på moderlighed. Lad nedenstående illustration være en inspiration.

utero


Fakta om Bjarke Guldand Andersen – fact sheet:
Kendt politisk kommunikationsbranchekonsulent skråstreg head coach.
Har de seneste år haft eget selvstændigt PR og coachingbureau i København, BGA Consulting.

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: