Posted by: guldanden | august 9, 2007

Exit Ny Alliance

Asger Aamund vil gerne gøre sig som politisk kommentator, men desværre Asger – hold dig til grillkylingen (Asger er fantastisk på en Weber) og den tørre chablis, ergo: Hest bliv ved din læst! Du ved, det er kærligt ment, Asger ;o)

Asger siger – åbenmundet som han er – at Ny Alliance “mangler indhold”. Han var dog i tidernes morgen fræk nok til offentligt at viderebringe sin uforbeholdne opbakning til Ny Alliance, allerede inden partiet fik form og manglende indhold. Men sådan er branchefolk – I know – I know too well.

Og lad mig sige det én gang for alle: Politiske branchefolks politiske virke tager sig for meningmand ofte ud som vendekåbens adfærd – det skal man lige vide. Ren professionalisme. For Asger handlede det ganske enkelt om, at han forfølger ethvert tiltag til opgør med janteloven i Danmark, og det er bragende prisværdigt. Men man bliver skuffet.

Men derfor skal Khader og Aamund BEGGE se skriften på væggen! NEJ, den politiske agenda/virkelighed anno 2007 handler ikke om politik, kvalitetsreform, at tage mere ansvar etc. Mine damer og herrer: Det handler fortsat om form, form, mere form og eventuel mangel på form!

Hvor er klovnekostumet, kængurustylten – det guddommelige lys fra et barns smil – Vejrbåden Valborg i Kerteminde, ja selv den tørre chablis i dansk politik – væk er den – sammen med den politiske event! Bring den politiske event tilbage, og bring den ind i WEB 2.0.

Rygter lyder, at Ny Alliances kommunikationsmaestro Rasmus Jönsson er på vej ud og Jeppe Nybroe på vej ind. Jeppe har forstået gamet helt fra starten, han har lært journalistikken som et håndværk, og Jeppe har skåret helt ind til benet. Det er, hvad dansk politik skriger efter. Og det er spidskompetencer, Ny Alliance behøver. Rasmus Jönsson blev KUN kommunikationschef i Ny Alliance, fordi han er en kommunikationsmæssig omvandrende damage control. Khader & co. gik simpelthen rundt og ventede på, at nederlaget ringede på døren. Det er der ingen politisk fremtid i.

Asger! 3 % i seneste meningsmåling er sløjt – ALT FOR SLØJT! Hvor er onelinerne, hvor er eventen, hvor er festen?!?!? Du har selv et ansvar. Jeg vil ikke være medlem af et parti, som diskuterer politik og principprogrammer – det ville Martin Geertsen i øvrigt heller ikke. Derfor tager vi den dyre tur i minefeltet i aften.

Vi ses, gutter! Jeg tager Svenning med.

Bjarke Guldand

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: