Posted by: guldanden | august 24, 2007

Valget kommer… ikke endnu

Hold nu op. Der kommer ikke valg.

For gode branchefolk, som kommunikationspunkeren Thomas Larsen fra Berlingske – og med ham mange, mange andre top dogs – , bliver Valget en besværgelse, en selvopfyldende profeti (hvis ophavsmændene havde været Jesus*), som de taler sig ind i, uden at samme er politisk realitet.

For selvfølgelig kommer valget. Someday. Det manglede da bare.

Men som det er sagt: Fogh i vor tid. Forstået sådan, at Fogh timer og tilrettelægger alt, så det sker rettidigt. Herudfra opstod det legendariske mundheld om rettidig omhu, som har været Foghs følgesvend siden.

Men ikke nu, slet ikke nu. Kommer valget NU, så skal I se Guldanden afføre sig sit kommunikationsbranchekluns, smøre sig ind i afføring, sponse gennem Boltens Gård en lørdag aften kl. 23, jerne ind på NASA og omfavne TV2’s Baronesse og Kenneth Carlsen ved baren og udbryde: Han har gjort det igen, ham Mr. Spin – Fogh.

Bjarke Guldand

* Jeg har erfaret, at blandt armeen af danske politiske kommunikatører, er det kun Jarl Cordua, som har de samme initialer som netop Jesas Christ. Det er interessant.

Reklamer

Responses

  1. […] For sæføli har jeg fulgt med i det politiske spil.dk – mange af mine kommentator-bekendte har jo i samtlige dage, mens jeg har været væk, lavet branche-rykcrawl til den store spinmedalje – husk på: jeg sagde det hele tiden! DER KOMMER IKKE VALG NU. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: