Posted by: guldanden | september 13, 2007

Politisk analyse

Yes I know – long time no see! Men husk, som jeg har skrevet tidligere, kan selv den allertravleste branchemand have brug for at slukke mobilen, løfte stængerne op og råbe røv til de norske fjelde.

Selvfølgelig kan man ikke slukke mobilen helt – man har som branchemand ALTID antennerne ude.

Sådan må det være. En sms fra Thøger lader man ikke ligge ubesvaret hen. Ok, dårligt eksempel, Thøger skriver sgu aldrig. Men anyways – point taken.

Ingen branchemand kan nemlig løfte stængerne op uden at føle tomhedens dunken i brystkassen. Branchen er for en branchemand, hvad nikotin er for en ryger – Allways On The Wild Side (TM) !

– Seriously!

For sæføli har jeg fulgt med i det politiske spil.dk – mange af mine kommentator-bekendte har jo i samtlige dage, mens jeg har været væk, lavet branche-rykcrawl til den store spinmedalje – husk på: jeg sagde det hele tiden! DER KOMMER IKKE VALG NU.

Idag udtalte Henrik Q-Ball (som har en tiårig karriere som spin master bag sig hos den nuværende statsminister) f.eks. til middagsradioavisen, at “danskerne opfatter regeringsrokaden som………… noget spin”.

Lige mine ord, Qvortrup. Og det er godt spin! Tankevækkende. Vigtigt at komme den slags spekulationer i forkøbet.

Q-Ball’s næste offentlige optræden må blive en udmelding om, at politiske kommentatorer fylder for meget. Og at danskerne burde lytte noget mere til andre end politiske kommentatorer. F.eks. Q-Ball. Eller deres hjerter. “Listen to your heaaaart…!!”

Listen to your heart
when he’s calling for you.
Listen to your heart
there’s nothing else you can do.
I don’t know where you’re going
and I don’t know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.

Sådan. Det var Roxettes råd.

Nå, videre
Når det så er sagt, så må vi igen rette blikket mod Helle Thorning og deres slogan: Vi Vælger Velfærd.

Jeg vælger som regel en kringle – men lad nu det ligge. Og kan man forkorte det til “www”? Whatever Wælger Welfærd…

Helle Thorning har tidligere valgt Gucci, Ole Henriksen og Burberry. Det passede ikke helt til fagbevægelsen, hvor der var lidt mere nettopose, brun fløjl og kradsuld. Når Helle Thorning alligevel er skiftet til velfærd og i brede penselstrøg maler et billede af Velfærdens Mellemblonde Moder – en person der, som hun siger, brænder for velfærden (ammer den, måske) – så skyldes det, at det er et fantastisk formelement.

WWW giver gode associationer – alt fra gode tyske biler til hårdtarbejdende blikkenslagere.

Politisk analyse
En anden god velfærdsgrund er Toffifee-mekanismen. Når du har slugt en Toffifee – så vil du have flere – sådan er det også med velfærd!

Når du engang har fået snuden ned i statskassen, så får man sgu lyst til at suge! Se dét er logik for burhøns – men også S-vælgere.

Samtidig har socialdemokratiet taget udgangspunkt i kvalitative fokusgrupper og kvantitative meningsmålinger for at finde frem til den helt rette form (og dermed også indhold).

Det er fedt, og jeg elsker dem for det!

Ikke fordi hun vil have velfærd – seriøst FUCK DA VELFÆRD – det samme tænker Helle T. bag det blankpolerede ydre! Befolkningen har talt – sådan må det være.

Partierne er i dagens Danmark reduceret til dét kit, som binder meningsmålinger og politiske beslutninger sammen. Uden partierne ville meningsmålingerne aldrig blive brugt konstruktivt – så ville de måske bare ende på side 75 i berlingerens boligsektion, og hvem læser den: NADA!

Derfor står det også tilbage som et uløst kuriosum – har Venstre slet ikke læst befolkningen eller dagens udgave af 24 timer – ved de slet ikke at alle er røvhamrende ligeglade med skattelettelser – folk vil ”have” velfærd. Som tidligere indikeret er jeg indifferent med både velfærd og skattelettelser – intet batter det store op og ned på mit budget, der er rigeligt at tage af. Det er alene et spørgsmål, om at få noget på den dumme.

Hvilket minder mig om den nylige regeringsrokade – OH YEAH! I KNEW IT AND I SAID IT! Karen Jespersen er kommet for at blive i dansk politik! KayJay Jespersen kan lugte, hvilken vej vinden blæser.

Hun er det politiske siv. Positivt ment, The Politician of Tomorrow.

Guldanden

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: