Posted by: guldanden | oktober 18, 2007

Et kongeknald

Endnu engang er de kongelige leveringsdygtige i benhårdt perfekt timet branchearbejde. Jeg elsker dem for det, faktisk. Marie Cavalliers ekskæreste Anthony D står frem i my top dog Henrik Q-Ball Qvortrups sprøjte Se og Hør for at indvie Folket i kongelige sexlege, orgier og eskapader. Fantastisk historie – fantastisk journalistik, ikke mindst hvis man kendte til detaljerne.

Men én ting er, at Marie C. måtte modtage en skrækkelig masse pulen, før hun mødte Jokke. Det kan vi jo nærmest kun lykønske hende for. Og det agter jeg at gøre. En anden ting er, at det hele er båndet, optaget og lagret af ekskæresten i både AVI, MPEG, MP4, JPEG og bitmap.

GuldBjarkes råd vil være: Ud på Youtube med det!

På overfladen – og for den ikke-trænede branchemand – ligner det bad publicity for Kongehuset. Men nej mine damer og herrer – slet ikke! Vi har i det sidste stykke tid set, at superkendisserne: Jlo, Paris, Pam, Britney osv. osv. har haft held med at booste det personlige brand med ”ups-hvordan-er-mine-sexvideoer-havnet-på-Youtube”-kampagnen.

Det er en meget simpel – men også sjov – opskrift på succes:

  1. Knep en eller anden (helst kendis) i sanseløst beruset tilstand
  2. Optag det meste på video (eller få nogle proffer til det)
  3. Få en tredjemand til at redigere, downloade, konvertere filer (stå for det praktiske)
  4. Få én eller anden til at stå frem (gerne ekskæreste el.lign.) og fortæl offentligheden, at de har billederne. På den måde ser det ud som om, vedkommende prøver at blackmaile sig til knaster – hvilket igen afleder opmærksomheden fra, at dette naturligvis er et instuderet og selviscenesat kongeligt kæmpeshow. Giv andre skylden
  5. Benægt at have deltaget – selvom du ved, der er close-ups
  6. Læg hele balladen på Youtube og du er pr. def en vaskeægte succes!

Jeg syntes, branchen skal være med! Og lad mig så samtidig komme med en opfordring, der kan booste det kongelige brand endnu mere: Be Gay! Homoseksuelle er de mest populære mennesker i dk ligenu – det kunne faktisk sparke endnu mere saft og kraft i det kongelige brand, hvis flere af de kongelige ville springe ud af skabet. Tænk, hvis Jokke forlovede sig med Torben Lund. Eller Morten Messerschmidt.

Og Q-Ball: Guldanden giver gode odds på, at du bliver inviteret til Nytårskur ’08 efter den historie.

Guldanden

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: