Posted by: guldanden | december 9, 2007

Utak er de armes løn

Så skete det igen! Jeg sad og drak min standard Frappy-latte, mens jeg insisterende prøvede at undgå at krumme alt for meget i sengen og læste berlingeren og et par fesne artikler fra Mandag Morgen, jeg kun havde skimmet. JanteDanmark!, nu har jeg sku snart fået nok! Nu kan MiMan Jørgen P (J. Pussy blandt venner og kvindebekendtskaber) ikke længere være i fred! Og hvorfor om man må spørge!? Fordi han har tjent lidt penge – UHA UHA UHA – den var straks værre!

Spørgsmålet er, om man i dagens Danmark overhovedet må tjene penge, hvis man er bedemand, læge, Flemming ”Bamse” Jørgensen eller som nu tidl. direktør for Røde Kors. Hvis man ikke må tjene penge, på at folk har det dårligt i DK2.0 – hvor er vi så henne? Må vi så overhovedet tjene penge. Jeg kender det kun alt for godt fra mit eget liv. Hvor mange gange har jeg ikke siddet på Sebastopol, Onkel D, Europa, Kys, Victor & YouNameIt og er blevet mødt med ”Hej Bjarke gir du ikke lige en omgang” eller ”støtter du ikke lige det her projekt – det handler om medier…”. Bare fordi man er stinkende rig og totaly loaded er det altså ikke ensbetydende med, at man skal dele ud af dem! For det første er 750.000 bobbers sgu i småtingsafdelingen – det får man ikke meget præsidentpalads, big band eller vandhaner til negerne for. Det var tarvelidt dengang at gå efter Klaus Bondam, det var tarvelidt at gå efter Asger Dobbelt-A, men det er fanme også tarvelidt at gå efter J. Pussy!

Jeg kan ikke se det som andet end udslag af jantelov.

Det var fanme Røde Kors, der ansatte J. Pussy i tidernes morgen, fordi alle ved at en journalist fra Danmarks Radio er den eneste reelle lederuddannelse, der findes på kontinetet! J. Pussy havde kvalifikationer og selvfølgelig skulle han lønnes derefter – det gør de sgu også i det private erhvervsliv! Ellers havde TDC sguda aldrig fået fat i en profil som Henning Dyremose (Dyret! Blandt homeboys).

dyret

J. Pussy har i den grad formået at skabe respekt for organisationen Røde Kors. Han har taget de gamle stive strukturer i nosserne og givet det en ryster! J. Pussy tog alt, han havde opbygget af troværdighed her og knaldede det direkte ind på den politiske konto. Hvad er det for oldtidsdogmer, der siger, at manden ikke kan tage orlov i 4 år og så returnere?? Hvad er det for en regel – den er sguda hjemmestrikket! Det er da en, man har hæklet til lejliheden! Må man nu ikke ha en politisk holdning fordi man arbejder for en ikke-politisk organisation? Flemming Østergaard tjener sguda heller ikke piratos for det store stykke arbejde, han udfører for PS&E! NEJ! Han får nemlig rigtige Menneskepenge! Og det samme burde J-Pussy. Nu synes jeg egentlig bare, vi skal lade snakken forstumme og så lade J-pussy gå ned og bruge sine penge fornuftigt – der vil næppe til mere end et mindre sæt tøj af tvivlsom kvalitet. Der var sgu ingen, der løftede øjenbrynene, den gang Anker Jørgensen frådsede på skatteborgernes vegne og åd stegt flæsk lige op i fjæset på arbejderklassen! – den gang var der stil over Danmark.

Idag gøres alting middelmådigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: