Posted by: guldanden | juli 3, 2009

Stein Bagger… og Bubber!

Stein Bagger! – din crazy guy. Når eftermælet skal skrives, gælder det om at finde den skarpe pen.

Lettelse og fortvivlelse er et tveægget sværd, og hvem hugger til i den afgørende time? Det gør Bubber selvfølgelig. Historien bliver skrevet af vinderne og det store eksklusive interview af Stein Bagger bliver foretaget af Bubber. Nice touch.

Personligt havde jeg forestillet mig, at de lidt tungere drenge/piger ™ havde taget interviewet med Stein. Eksempel: Flemming Krøll, Liselotte Lohman, Bahnsen (fra Harry og Bahnsen) eller min personlige favorit hahahaha-er-det-en-neger-Baun-Danielsen.

Det her svarer til – hvis det kunne lade sig gøre! – at få ét eneste solointerview FOREVER med Napoleon om ideen i at lade sin flåde møde den engelske ved Trafalgar. Og lade Michael Carøe skrive spørgsmålene…

Hvilket i øvrigt havde været på sin plads.

Der er sikkert nogle, der mener, man skulle rulle ud med de tørre drenge: Kraznik, Kjærsgaard eller Mazzy Brügger. Men alle ved, at deres åbenlyse leflen for minoriteterne i det radikale venstre o.lign. ikke er særligt interessant. Derfor er Bubber det rigtige valg; en mand, der har givet os fantastisk TV, ligesiden han læste højt fra børnebøger og senere via stort anlagte TV-shows og påtaget happy-face har udviklet den journalistiske praksis til at ramme meget bredere. Den brede danske befolkning gider nemlig ikke længere pågående øv-bøv-se-mig-se-mig-og-alle-mine-kritiske-spørgsmålsjournalistik, de dage er nemlig totally gone – VÆK – pist væk.

Danskerne vil ha’ journalistiske hattedamer – goddamnit! Mogensen, Bettina Bjerring, Bubber!

En tendens, der ikke mindst er blevet acceleret af journaliststandens generelle tilgang til Kongehuset. Udviklingen er nu den, at det ikke længere KUN er forbeholdt Kongehuset ikke at få stillet kritiske spørgsmål – magthaverne, eliten og de økonomiske storsvindlere skal heller ikke fremstilles i lidet flatterende lys!

Hvor havde vi måske været, uden Riskjær, Trads, Thorsen, Jørgen “Flexplan” Olsen, Bøje Nielsen, Jan Bonde Nielsen og politikerne og dansk erhvervsliv i øvrigt!? Ingen steder. Hvis enkeltejournalister var gået til makronerne, var det jo bare blevet afsløret, at Pernille Rosenkranz-Theil er en sucker for magt og penge og intet andet.

Helt seriøst. Det er den eneste måde, vi kan fremme total-sammenhængskræften version 2.0 ™. Ikke at blæse så meget i trompet – tænke lidt mere banjospil i stedet – ikke pege fingre, men i stedet omfavne vore medmennesker for alle de kærlige ting, de gør – også Stein Bagger. Han har sgu da ikke sovet godt om natten, siden han rippede Finn NørbyG’s tegnedreng – skal han nu straffes yderligere ved seriøs journalistik – of course not – drengene!

At fise af til Dubai med 250 mio. af Finns teoretiske penge + at have rystet Bjarne Riis’ latterlige cykelprojekt i sin grundvold? Manden skulle have Elefantordnenen.

Stein og Brix. De største helte.

See YA

Bjarke Für Real

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: