Posted by: guldanden | juni 13, 2011

3F og smuds – smuds er det nye sort!

3F smuds er vejen frem for politisk kommunikation i .dk.

Dermed er der ingen tvivl, hvad branchefolk har vidst længe -smuds det nye sort. 3F har valgt at investerer ikke ubetydelige summer i at få gravet smuds frem på borgerlige politikere. Det er naturligvis vejen frem i politik, hvis man vil være noget ved musikken og banjoen i øvrigt. Der er alligevel ikke mange, der gider tale om indhold og essens anyway. Og hvis vi samtidig kan slippe for at høre på både siddende og kommende ministre og Helle Sjelle i øvrigt, fordi man har taget dem ned på en tidligt indsat tackling, så har man både gjort noget godt for demokratiet og den politiske debat!

Bjarke siger: Sådan 3F i rocker huset!

Læs: 3F og smuds

Men, men, men, intet bæger uden malurt. Desværre er 3F’s indsats blot sovset ind i en klæbrig substans af amatørisme. For det første fordi det slet ikke svært at finde smuds på de borgerlige ministre (i kunne have ringet til mig!- Jeg har timevis af optagelser på mobi, der ikke tåler dagens lys, ligesom jeg har fake-regnskaber til den store guld medalje). Samtidig vil jeg opfordre fagbevægelsen og rød blok i øvrigt til at sparke de straffespark ind, man får gratis – I MÅ IKKE VÆRE BANGE FOR BOLDEN! For det andet skal man passe på at lege med smuds, hvis man selv er beskidt, som min branchekollega Henrik Qvortrup (Q-ball) holdt af at sige, når han var skide stiv og på rulleskøjter på Rosimaggy. Og 3F bør og skal jo samtidig vide, at når man åbner for kasse med smuds, så kommer der skidt ud.

Ekstrabladet i øvrigt skriver:

” I al hemmelighed har det magtfulde fagforbund 3F hyret og betalt et privat firma for at opspore dokumenter, bilag og smuds i et forsøg på at belaste flere af den borgerlige regerings mest centrale ministre op til det kommende folketingsvalg. Bilag og dokumenter er efterfølgende forsøgt plantet her i Ekstra Bladet.”

Dermed understreger artiklen min påstand om amatørisme. Det er begrænset hvor hemmeligt 3F har foretaget denne indsamling af smuds. Smuds virker jo som bekendt generelt bedst, når det er hemmeligt og nu er det ikke hemmeligt længere, hvilket er trist. Men en ting er at smuds virker bedst, når det er hemmeligt en anden ting er, at det er fuldstændigt fjollet at lække det til pressen, når man nu kunne have brugt det til at afpresse enkeltvise politikere én efter én efter én. Se dét er der en forretningsmodel i som de siger ovre hos mine kammerater i PriceWaterhouse. Dermed kunne man nive enkelt skilling, samtidig med at man kunne skille sig af med de værste bump på vejen.

Bjarke siger: Tænk nu ud af boksen 3F.

Bjarke siger også: Op på hesten igen. 3F i har vist vejen og i er måske faldet på mållinjen denne gang – men næste gang sørger i for at få det hele med! Og så hyr da for god ordens skyld et ordentlig bureau til at ordne jeres beskidte arbejde: I RINGER BARE – men det koster selvfølgelig!Sådan er det – det ved i godt!

Det var i øvrigt skønt at set at Søren Pind laver en Ole Sohn som lavede en Schlutter. Læs her

Husk: Historien er ikke slut, den er kun lige begyndt!

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: