Posted by: guldanden | juni 14, 2011

Marlene Slip-en-Wind er i offensiven i aften på DR.dk

”Vi er tilbage i Sovjetunionen før murens fald, eller Berlusconis Italien, hvor dem Berlusconi ikke kan lide selvfølgelig får mundkurv på. Der er tale om at knægte ytringsfriheden” siger Marlene Wind.

Se mere her: Wind: Pind og Pia K er som Berlusconi

At trække sammenligninger til diktaturstater er et velkendt trick. Diktaturstater og Sovjetunionen er bare en ”brand” god fortælling, og passer til den godnathistorie familien DK skal lukke øjnene til. Desværre begår Marlene Windbøjtel en brøler af de store. Hun indtager offerrollen. At indtage offerrollen bringer altid dem, der indtager den, i defensiven. Bjarke siger: Det er ikke smart!

Offerrollen kan indtages, hvis man hedder Strauss-Kahn eller noget, men så heller ikke mere. Man kan ikke både sige ”jeg lever i et diktatur” og ”la’ være og slå” i samme sætning. Det er uprofessionelt, og klæder slet ikke Malene Wind.

Alligevel bliver angrebet reddet på målstregen, inden kampen går ind i de afgørende minutter. Søren Pind virker helt fraværende i krigen – og det eneste måde, man kan være sikker på at tabe en krig, er ved slet ikke at deltage i den – som Ralf Pittelkows gerne udtaler med munden fyldt med saltkringler, når vi spiller Stratego på Giraffen. Pind bør samle de lavthængende frugter op og sætte dem i turbanen, når græsset er grønt, og der er 2 hold på banen. De billige point ligger jo netop i en lummer kommentar om Ellen Trane Nørbys onde storesøsters kvindelige fortrin. Kom NU SØREN, feberredning på målstregen med en klassisk kompliment på Fæsbook, er det der skal til! Marlene Wind må jo siges at have en temmelig overset barm i den politiske debat. Så giv hende dog en kompliment.

Men pludselig overtager en ny personage scenen, rampelys og sufflørens opmærksomhed. Dér sidder ”Karlen” ved skrivepulten, gumler på fyldepennen og tænker højt: ”Hm, gad vide, hvordan jeg kan få god publicity på denne intetsigende, komplekse og ligegyldige omgang sniksnak..?”. Min favoritkomiker i branchen, Jarl Cordua, har netop også en dag som i dag, hvor folkemødet på Bornholm når sit klimaks, med en debat mellem de ungdomspolitisek partiers respektive formænd, valgt at gå ud i et forsvar for sin gamle bornholmske (meget apropos) bonkommarat Søren Pind.

Shakespeare kunne næppe have skrevet en historie stærkere i spyttet hvad angår storyline, setup, slibrige detaljer og kulørt persongalleri.

Sig mig, er det tilfældigt:

–          Søren Pind går efter Marlene Winds barnlige favn (jeg mener jo faglige barm) samtidig med, at der politisk folkefest i hans hjemstavn?

–          At Jarlen og Pind har Rønne som udgangspunkt i livet, og at de begge er født i ’69?

Bjarke lugter en Bornholmian Connection, når han ser en. Gad vide, hvor Malene Wind er født!? Landet med de oversete jader!?

Virkeligheden i .dk stiller nogle gange flere spørgsmål end der bliver besvaret – nøjagtig ligesom et velkomponeret afsnit af For Lækker til Love!

/Bjarke G to the max

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: