Posted by: guldanden | juni 15, 2011

Søren Gulerod og Marlene Wind-bøjtel og Morten Messerschmidt i fortsat kamp

Morten Messerschmidt (Morten Kælderkold) har pludseligt, men ikke uventet, meldt sig ind i kampen mod Marlene Winds ekspertstatus og grænsebomme. Sidste år var sommerdebatten om udkantsdanmark – nu gælder det om at cementere udkanten og hegne den forsigtigt ind – det er godt set.

Grænsebomme og ekspertstatus er politisk sprængstof – hvorfor? Fordi det oser af sex og politisk knowhow, samtidig med at det åbner for en kattelem af personlige angreb på folks personer. Grænsebommene og ekspertstatus er kun alibiet – ikke indholdet. Husk form er king.

Når Morten Kælderkold sender et åbent brev til KU-rektor Ralf Hemmingsen og beder ham om at tage affære, så er det, fordi han også vil lege med. Desværre virker denne se-mig-se-mig tilgang, kun hvis man er stærk nok i spyttet. En opfordring til Mr. Kælderkold bør være, at han skal skrue op for charmen og banjoen i øvrigt og kaste sig ud i mere farverige fordømmelser af Wind-Bøjtlen i eks. åbne breve, graffiti tags eller lign. Derefter skulle der måske åbnes op for godteposen i form af:

–          Marlene Wind ligner ikke en professor, og hun skulle skamme sig

–          Marlene Wind er et propagandistisk sort får på de akademiske enge

–          Den som fisen lugte kan

–          Marlene Wind burde få en skamstøtte foran KU – alle rigtige danskere skammer sig over at være danske, når Marlene Wind nu også netop er dansk

–          Marlene Wind bringer jo skam over os danske ude i verden. Når vi er på Mallorca eller hos Fleggaard. – så må vi sige: ”Wir kommen aus Scweden” ell. ”Somos de suecia – dos cervezas, por favor”

Bjarke siger: Kom nu rigtig ind i kampen, Morten!

Og så kom Pinds modangreb endelig. Men det bliver mere og mere sørgeligt! Sad og sorry to say!!

Søren Flagstang slår aldrig på nogen, som er større end ham selv. Vi kender typen. Gemmer sig bag chefen eller skubber underordnede foran sig. Klar til at sælge sine børn for bare 2 minutter i Puk Elgaards varme skød. Se denne ynkelige godbid fra Charlie Sticky – den er lige til Aftenshowet:

Jeg kan i hvert fald garantere en ting. Jeg agter at fortsætte med at gå påståede eksperter efter i sømmene, og viser det sig, der er politisering, spåkoneri eller mediebaderi – ja, så vil jeg fastslå det. … Nu mener MW så, hun er et offer på linje med de navnløse i Gullag, Solsjenitsyn og Sakharov…. Jeg stopper her og stempler ud. Det er s.. for kvalmt.

Rationalet hos Pind er soleklart: Nu kunne han jo skrive noget perfidt om kvinders karrierer i det akademiske miljø. Noget om noget-for-noget-principper. Noget om, at man som kvinde må investere og ofre sig, for at få pay-back. Han kunne jo have skrevet, at hun har suttet sig op ad i systemet, og hvad kunne være en mere velvalgt og høflig lejlighed til netop det? Men Pind GØR det ikke – for han vil noget andet. Han vil IKKE personkampagnen. Han går efter argumenterne.

Det var seneste update i clash of the smurfs!

See Ya

/Guldanden

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: