GULDANDEN

Om GuldBjarke……

Hvis jeg skal fortælle lidt om mig selv – og det gør jeg naturligvis gerne: Jeg er selvstændig coach. Oprindelig daskede jeg omkring 1990 rundt på handels højskolen i København – måske bedre kendt som CBS – hang dog mest ud i baren – hvis man forstår sådan lille en (som faktisk var en stor en – hehe – til halsen). Jeg vil beskrive mig selv som social – meget endda. Jeg har en stor venskabs kreds – til min sidste fødselsdag var der desværre kun plads til de 90 nærmeste venner :o(.

Jeg har faktisk opnået en del erfaring med emmenerne ledelse, coaching, personlig branding, networking og kommunikation allerede inden jeg vidste, hvad de fine begreber betød jeg har være junior area manager fruit section i Coop Danmark – så man kan vidst godt sige at jeg har prøvet de fine begreber på egen krop. Ikke for at prale! – men jeg er også utrolig god til det med pigerne – babubabu – så er jeg der med førstehjælpen! Jeg holder mig dog til at være ungkarl – af samme årsag – hvis man forstår!!!!!

Jeg bor i Kongens København men planægger snarrest at flytte til London hvor jeg har kigget på lidt tag lejligheder i SOHO. Det er naturligvis med sigte på at udvide men i forvejen blomstrende freelance praksis – som pt har fungeret super alene med word-to-mouth metoden!

Jeg er FCK-fan så det gør noget: NEDRE C!!!!

Politisk set vil jeg kategoriserer mig som socialliberal – men jeg bryder mig ikke om at skilte med partinavne!

Idoler: Mig selv 😉

Seriøst: Arne Nielsson har jeg stor respekt for – derfor går Arne og jeg også og planlægger at slå pjalterne sammen (strictly business – selvfølgelig). Men kig på min links liste ude i højre side, så kan i se hvem jeg ellers nærer stor respekt for!

Arne

Mit stjerne tegn er Skytte ( som i: Goal getter 😉 )

Jeg lytter gerne til Rammstein – selvom jeg endnu ikke har haft glæden af at se dem optræde live!

 

RAMMMMMSTEIN!!!

Min yndlingsbog er helt klart Emily Brontë: ”Stormfulde Højder” – En rollarcoaster af en nøgle roman med romantisk slagside.

 

Stormfulde Højder

 

Min livret: Japansk

 

Reklamer
%d bloggers like this: